Sa 17. sjednice Općinskog vijeća Općine Nedelišće

 

U četvrtak, dana 02.07.2015. godine, održana je 17. sjednica Općinskog vijeća Općine Nedelišće koja je bila sazvana po hitnom postupku.

 

 

Razmatrane su i jednoglasno donesene dvije odluke i to:

 

  1. Odluka o izradi izmjena i dopuna Detaljnog plana uređenja dijela Gospodarske zone Nedelišće - istočno od Macinca kao I. izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja dijela „Gospodarske zone Općine Nedelišće“ - istočno od Macinca,
  2. Odluka o osnivanju Gospodarske zone Općine Nedelišće - istočno od Macinca II. faza.

 

Odluke se donose iz razloga jer je ranije održan sastanak sa predstavnicima tvrtke Centrometal d.o.o. iz Macinca koji su iskazali interes i potrebu za gradnjom još jedne proizvodne zgrade i pripadajuće nadstrešnice na prostoru predviđenom za razvoj gospodarske zone istočno od naselja Macinec.

Za realizaciju navedenog potrebno je izmijeniti i prilagoditi trenutno važeći Detaljni plan uređenja dijela Gospodarske zone Nedelišće - istočno od Macinca te mu, u skladu s zakonskim odredbama, promijeniti naziv u Urbanistički plan uređenja. Sukladno izmjenama i dopunama Urbanističkog plana uređenja dijela „Gospodarske zone Općine Nedelišće“ - istočno od Macinca potrebno je provesti drugu fazu osnivanja Gospodarske zone Općine Nedelišće - istočno od Macinca kojom će se proširiti njezino područje.

Općina Nedelišće želi investitorima omogućiti što bržu realizaciju projekta te je zbog toga sjednica Općinskog vijeća sazvana u kratkom roku jer se radi o značajnoj investiciji koja je od šireg društvenog interesa.

 

Pin It
© 2020 Općina Nedelišće