Sa 9. sjednice Općinskog vijeća Općine Nedelišće

U utorak, 15. lipnja 2010., održana je 9. sjednica Općinskog vijeća Općine Nedelišće koju je vodio njegov predsjednik Željko Kacun. 

Dodjela javnih priznanja

Vijećnici su jednoglasno prihvatili Odluku o dodjeli javnih priznanja – Plakete Općine Nedelišće. U prigodi Dana Općine Nedelišće priznanja će se uručiti Mesnici "Mihalić" Nedelišće za dugogodišnju i uspješnu gospodarsku djelatnost prerade mesa i mesnih prerađevina i promociju Općine Nedelišće u obrtništvu, Dječjem vrtiću "Zvončić" Nedelišće za uspješan rad i ostvarene rezultate u predškolskom odgoju i obrazovanju djece s područja općine Nedelišće, te Nogometnom klubu "Sloboda" Slakovec za postignute sportske rezultate, rad s podmlatkom, unapređenje društvenog života i promociju Općine Nedelišće.

Plaća i radna prava općinskog načelnika

Na sjednici je prihvaćena Odluka o plaći i drugim pravima općinskog načelnika iz radnog odnosa kojom se određuju osnovica i koeficijenti za obračun plaće i druga prava. Sukladno izračunu umnoška koeficijenta, osnovice za obračun plaće i navršene godine staža plaća načelnika iznosi 10.842,00 kuna neto.

Naknade za zamjenike načelnika

Vijećnici su usvojili Odluku o naknadi za zamjenike načelnika koji dužnost obavljaju bez zasnivanja radnog odnosa. Zamjenici načelnika primat će sukladno ovoj odluci mjesečnu naknadu u iznosu od 2.500,00 kuna neto.

Pin It
© 2020 Općina Nedelišće