Javni poziv za zapošljavanje i socijalno uključivanje nezaposlenih žena

Na temelju Odluke o financiranju Ministarstva rada i mirovinskog sustava KLASA: 910-04/20-09/32, URBROJ: 524-06-03-01-01/1-20-45, od 16. lipnja 2020. godine, te Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. „Zaželi-program zapošljavanja žena“, kodni broj: UP.02.1.1.13, od 18.06.2020. godine te članka 40. Statuta Općine Nedelišće (Službeni glasnik Međimurske županije br. 2/14-pročišćeni tekst i 1/18), načelnik Općine Nedelišće Darko Dania raspisuje

 

JAVNI POZIV

za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u Općini Nedelišće za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „Zaželi-program zapošljavanja žena“
„Zapošljavanje i socijalno uključivanje nezaposlenih žena“

 

  1. Raspisuje se javni poziv za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u Općini Nedelišće za potrebe provedbe aktivnosti u sklopu projekta „Zaželi-Program zapošljavanja žena“, „Zapošljavanje i socijalno uključivanje nezaposlenih žena“- radnica pružanje potpore i podrške starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju.
  2. Broj traženih radnica: 20 osoba.

  3. Vrsta zaposlenja: predviđeno trajanje radnog odnosa na određeno- 12 mjeseci, a najduže do završetka trajanja projektnih aktivnosti (17.12.2021. godine), uz obvezni probni rad u trajanju 3 mjeseca.

  4. Radno vrijeme i plaća: puno radno vrijeme. Plaća radnica minimalna je plaća propisana Zakonom o minimalnoj plaći (Narodne novine 118/18) i Uredbom o visini minimalne plaće.

  5. Mjesto rada: poslovi će se obavljati na području Općine Nedelišće.

  6. Opis poslova: pomoć u dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvima krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora/domova krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni, pomoć u socijalnoj integraciji, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa, dostava pomagala i sl…), pružanje podrške krajnjim korisnicima kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima. Svaka zaposlena žena pružati će potporu i podršku za najmanje šest krajnja korisnika.

  7. Kandidati moraju ispunjavati sljedeće uvjete za prijam u radni odnos:
    • Punoljetnost
    • Hrvatsko državljanstvo
    • Nezaposlene žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem  koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih HZZ-a s naglaskom na teže zapošljive skupine u lokalnoj zajednici (primjerice, žene od 50 godina naviše, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu) i udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice).

  8. Prijavi na Javni poziv kandidati su dužni priložiti:
    • Zamolbu za posao
    • Životopis (uz obveznu naznaku kontakt broja)
    • Preslika osobne iskaznice
    • Preslika dokaza o završenoj školi
    • Potvrdu izdanu od HZZ kojom osoba dokazuje da je prijavljena u evidenciju nezaposlenih osoba (datum izdavanja potvrde nakon objave Javnog poziva)
    • Vlastoručno ispunjen i potpisan Obrazac 1. „osobni podaci „ podnositelja prijave (može se preuzeti na stranicama Općine Nedelišće https://nedelisce.hr/ ili osobno u Općini Nedelišće, M.Tita 1
    • Vlastoručno ispunjenu i potpisanu izjavu GDPR (može se preuzeti na stranicama Općine Nedelišće https://nedelisce.hr/ ili osobno u Općini Nedelišće, M.Tita 1
    • Izjavu da će završiti program osposobljavanja koju će organizirati općina Nedelišće.

  9. Isprave koje se prilažu u neovjerenoj preslici potrebno je prije potpisivanja Ugovora o radu predočiti u izvorniku.

Osobe koje se prijavljuju na natječaj dužne su dostaviti svoju prijavu na adresu: Općina Nedelišće, M.Tita 1, 40305 Nedelišće, putem pošte ili osobno, do 05.10.2020. godine, u zatvorenoj koverti s naznakom:

 

„Za javni poziv-Zaželi (Zapošljavanje i socijalno uključivanje nezaposlenih žena-Općina Nedelišće)“

Podnositeljice su u životopisu ili zamolbi za posao dužne naznačiti kojoj skupini iz točke VII. pripadaju te priložiti odgovarajuću potvrdu npr. za žene s invaliditetom: Rješenje o invaliditetu.

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Osoba koja nije podnijela pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz javnog poziva, ne smatra se kandidatom prijavljenim na poziv.

Natječaj će biti objavljen na web stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i internetskoj stranici Općine Nedelišće- https://nedelisce.hr/

Kandidatkinje će o rezultatima javnog poziva biti obaviještene u zakonskom roku.

Nakon raspisanog natječaja ne mora se izvršiti odabir kandidatkinja, ali se u tom slučaju donosi odluka o poništenju javnog poziva.

 

OPĆINSKI NAČELNIK
DARKO DANIA


PRILOZI
  Javni poziv
  Obrazac dostave osobnih podataka
  Obrazac GDPR privole

 

Pin It
© 2020 Općina Nedelišće